Werkgevers

Werven met Salestraineeship

Welke waarde heeft Het Sales Traineeship voor commercieel managers?

Als commercieel verantwoordelijke heb je veel uitdagingen, van het inrichten van je team tot het verhogen van het resultaat. De basis daarbij zijn de juiste mensen, vaardigheden en processen. De drive, energie, samenwerking en creativiteit maken het tot een succes. Het SalesTraineeship zorgt voor die basis door een structurele instroom van echte high potentials in je salesorganisatie. We weten hen te werven, en enthousiast te maken om zich via het traineeship te ontwikkelen. We selecteren samen de echte uitblinkers tijdens ons uniek proces waarbij ze business cases presenteren en al laten zien dat ze die salestalenten zijn.

Talent en drive is niet genoeg, daarom is het SalesTraineeship zo samengesteld uit trainingen, masterclasses en opdrachten die ze nodig hebben om hun potentie om te zetten in resultaat en een succesvolle start geven. Maar ben jij als werkgever wel zo aantrekkelijk voor hen? Met Het Salestraineeship verhoog je de aantrekkelijkheid als werkgever. Er is weer veel te kiezen en goede kandidaten zijn kritischer geworden. Door een Sales Traineeship aan te bieden laat je zien dat je durft te investeren in nieuwe medewerkers.

Welke impact zou een salestrainee hebben in jou team?

Vergroot het rendement in werving & onboarding. Zeker in sales organisaties is er veel verloop. Goede begeleiding en een realistisch beeld van de functie is daarbij van belang. Managers hebben vaak onvoldoende tijd om junior sales professionals te begeleiden, en externe trainingen zijn niet specifiek op deze starters gericht.

  • Sales professionals trainen sales professionals. De onderwerpen, modules en gastcolleges vormen samen een brede basis die nodig is om succesvol te zijn als sales professional. Naast het programma leren de sales trainees ook veel van elkaar. Met als resultaat een hoger rendement in het eerste jaar, en alle jaren daarna!
  • Zorg voor nieuw elan. Met het traineeship creëren we een sales cultuur, die doorwerkt binnen uw eigen organisatie. Het enthousiasme, de opdrachten van de trainees, de betrokkenheid, nieuwe ideeën, eigenaarschap en leergierigheid. Allemaal aspecten waar iedereen, intern en extern, aan blootgesteld wordt door de trainees. Deze aanpak geeft een nieuwe positieve impuls aan elke (sales)organisatie.

Je versterkt je salesteam met onze salestrainees. Naast een professioneel onboarding programma is het sales traineeship een investering die zich meer dan terug betaald!

Ben je op zoek naar sales talent en wil je eens anders werven? We komen graag langs om ons programma toe te lichten!

Comments are closed.